Gepost door: lisetskiezels | 6 augustus 2012

Weer thuis!

Tijdje afwezig geweest uit blogland, het zal u niet ontgaan zijn. Eerst kuren en heel hard werken en schaven in de tuin, blij met alle opkomende pompoen-. tomaat-, courgettezaden, en nog wat klein grut, maar waar zèt je dat dan? Daarover later wellicht meer. Eerst 2x thuiskomst:

Sinds een paar dagen weer thuis van midweekje Wallonië, voor even waren mijn chauffeur, zoon en mijzelf kasteelbewoners in de heuvels bij Spa. We mochten een weekje extra nemen tussen kuur 3 en 4. Heel goed toeven daar: mooie omgeving, landelijk, heerlijk ontbijten (wat werden we verwend door onze kasteelgastvrouwe Anke en haar heer Herbert!!), ruimte alom en stille landweggetjes door bos en veld om te lopen. Wat wil een mens nog meer?! Mooi weer! Ook dat nog, volop!

Zojuist weer thuis van een controle-afspraak bij onze interniste in het AVL. Vooraf bloed laten prikken, twee uur eerder moet dat gebeuren, dan hebben we wat om over te praten. Weer waren de waarden van de tumormarkers gezakt!! Ze staan nu op 138 (C125) en 69 (dit is de tumormarker voor borstkanker, de code ben ik even kwijt.). Zeer tevreden is dr. Wolzak, en wij dus ook. Want ook de witte bloedlichaampjes (leucocyten) die de vorige keer wat moeite hadden op orde te komen, waren goed geklommen naar 2.6. Dus donderdag 9 augustus a.s. mag kuur nr. 4 weer doorgaan.

Hoe blij kan een mens zijn. In elk geval is dit vrouwmens heel blij dat ze hier (zie foto) heeft mogen en kunnen staan en door de heuvels heeft gelopen bij en rond Chateau Hodb0mont en dat heeft gedeeld met haar geliefde chauffeur en kanjer van een zoon. 😉

Mijn kasteel en ik. Chateau Hodbomont, Theux, België, tijd: 19.11 uur, 30-07-2012.

Ook voor de CX Break Brun Maya een break, even andere omgeving, andere weggetjes, andere uitdagingen. Zonnetje is vroeg op, net als ik. Tijd: 6.40 uur, 01-08-2012.

Advertenties

Responses

  1. Life is good, count your blessings!
    Fieke

  2. Fijn Liset, dat goede nieuws!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: